Op de bank met interieur blogger Linda van Deense Zomer!

Op de bank met Interieur Blogger Linda van Deense Zomer. In dit artikel vragen wij Linda onder andere naar haar woonstijl, komen we meer te weten over haar inspiratie bronnen en verteld ze waarom er gekozen is voor de Sommer in Soft Blue. Ben je benieuwd? Laten we de ontdekkingsreis dan snel beginnen...

 

Waar heb je By SIDDE voor het eerst ontmoet?

By SIDDE zag ik voor het eerst op Instagram, waar ik als interieurfreak zeer actief ben. Eigenlijk was ik direct nieuwsgierig toen ik een bank van By SIDDE bij een Instagrammer thuis zag. Geïntrigeerd door het design van de banken en het concept van jullie bedrijf, heb ik meerdere malen mijn ogen te kost gedaan aan de prachtige banken op jullie website.  

  

Welke By SIDDE bank heb je thuis en waarom heb je voor dit design gekozen?

Ondanks dat ik aanvankelijk een ander model op het oog had, koos ik voor de Sommer. Na anderhalf jaar wonen in onze volledig verbouwde jaren ‘70 woning had ik goed beeld bij hoe wij, als gezin van vier, de verschillende ruimtes in ons huis gebruiken. De zithoek wordt overdag vooral gebruikt door onze meiden om tv te kijken, een boekje te lezen of te gamen. Mijn man en ik zijn er voornamelijk ‘s avonds te vinden als we neerstrijken op de bank om een serie of film te kijken. Tja, en welke bank past dan het beste hierbij? Dat moest dus Sommer worden. Op Instagram hield ik een poll om een kleur te kiezen, want dat leverde enigszins keuzestress op. Van mooi maar ook veilig grijs werd het uiteindelijk Steel Blue. Wat een goede keuze bleek dit!

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Ik omschrijf mijn stijl als Scandichic. Ik ben gek op meubels uit het Midcentury modern tijdperk en ik houd heel erg van Deens design. De laatste weken verschuift mijn stijl iets meer naar de eclectische kant, dus meer kleur en een mix van design uit verschillende landen. De blauwe Sommer past hier perfect bij!

Welke interieurtrend van dit moment is jouw favoriet?

Trends gaan weer voorbij terwijl tijdloos design blijvend is. Ik ben dan wel een interieurfreak, maar geen trendvolger.  

 

Waar haal jij jouw (interieur) inspiratie vandaan?
Hier is eigenlijk maar één antwoord mogelijk en dat is van social media zoals Instagram en Pinterest. Deze twee gebruik ik bijna dagelijks. Daarnaast lees ik uiteraard ook interieurmagazines. Als ik in het buitenland op vakantie ben neem ik bijvoorbeeld altijd een aantal woonbladen van dat land mee naar huis. 

 

  

Als je By SIDDE in één zin zou omschrijven? Wat zou je dan over ons zeggen?
Ik vind By SIDDE een vernieuwend, verfrissend en betrouwbaar meubelbedrijf dat een goed concept verkoopt! Nog nooit kocht ik online een bank zonder erop gezeten te hebben, maar bij By SIDDE durfde ik dat zonder vrees aan. 

Is bank Sommer ook jouw favoriete bank? Bekijk hem dan hier in onze online shop. Onze banken worden binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd, inclusief een Protexx vlekkenbehandeling. 

Ben je in het bezit van een mooie By SIDDE bank en wil je ook deelnemen aan dit gezellige interview? Stuur ons dan een mailtje! Er zijn nog een paar plekken vrij.
Volgende maand gaan we opnieuw iemand ontmoeten...

Auteur: By SIDDE
Fotograaf: Linda / Deense Zomer

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

* Studio uitsluitend op afspraak geopend

ideal
bancontact
visa
paypal
klarna
trustmark
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk winkelmand
Terug naar shop