Levering

Bezorging met een verhuislift?

Wanneer bezorging niet mogelijk is via een inpandige lift of trappenhuis om deze, als het pand het toelaat, te laten bezorgen met een verhuislift via onze vervoerder.


De kosten voor een verhuislift bedragen € 195,00 voor Nederland en België.
Zodra de levering bij onze vervoerder is bevestigd, ontvang je een mail vanuit onze vervoerder.

Hierin staat een uitnodiging voor het toevoegen van een extra dienst, zoals een verhuislift.
Deze aanmelding dient uiterlijk 4 werkdagen voorafgaand aan de levering worden gedaan.
 

De aangegeven kosten worden rechtstreeks door de vervoerder aan je berekend. De vervoerder zal er voor zorgen dat de lift op tijd aanwezig is en medewerkers van de vervoerder zorgen dan voor de verdere inhuizing. Gebruik van een lift kan tot de 8e verdieping.

Bij vragen neem gerust contact met ons op. 

Verhuislift in België:

Voor bezorgingen in België is er geen mogelijkheid een verhuislift via onze Belgische vervoerder te reserveren. Het is mogelijk zelf een liftbedrijf in te schakelen voor bezorging de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Wel zal er voor bezorging overleg moeten plaatsvinden met onze vervoerder om bezorgmoment en mogelijke deel van de dag aan te geven voor bezorging. Neem hiervoor bij bestellen alvast contact op met ons.Tot welke verdieping wordt er bezorgd?

Onze vervoerder kan de bestelde zetel bezorgen t/m de 4e verdieping, mits goed toegankelijk.

 

Dit is alleen mogelijk als er een inpandige lift is waar het zetel deel of de delen in passen of een inpandige trappenhuis is waar TSN de zetel door kan verplaatsen om op de betreffende verdieping te komen.

 

Het is raadzaam trapbreedte maar zeker ook de -hoogte goed na te meten voor bezorging of de zetel op deze manier verplaatst kan worden door TSN. Bij twijfel altijd ons berichten voor bezorging. Mocht niet passen dan is er de mogelijkheid wellicht via een verhuislift de bezorging te laten inplannen.

Kan mijn oude zetel mee retour?

Het is alleen in Nederland en België mogelijk om via onze vervoerder tegen betaling je oude zetel mee retour te geven.

 

De kosten voor het retour geven van je oude zetel zijn € 49,00 per zeteldeel. 

 

Er dient hiervoor 5 dagen voorafgaand aan de bezorging per mail [email protected] een aanmelding te worden gedaan zodat wij dit kunnen doorzetten naar de planning van TSN.
Voor betaling ontvang je op de dag van levering, per mail, een betaalverzoek vanuit TSN.
Je bank wordt meegenomen en afgestort.

Bezorgkosten

We bezorgen onze meubels, karpetten en accessoires boven de € 50,00 gratis bij je thuis! Onder de € 50,00 zullen er via ons betaalsysteem kosten à € 6,95 voor Nederland en € 9,95 voor België in rekening worden gebracht voor bezorging van je bestelling.

 

By SIDDE werkt samen met transportpartner TSN die gespecialiseerd is het bezorgen van meubelen. Montage van de poten zijn inbegrepen. De zetel is verpakt in een beschermende, textiele hoes en wordt tot in de woonkamer geleverd, mits goed toegankelijk. Check hiervoor de tips bij het onderwerp 'meten is weten'. Na levering nemen we de hoes mee retour voor hergebruik.

 

De chauffeurs komen altijd met z’n tweeën. De ruimte waar de zetel komt te staan moet zijn vrij gemaakt. Onze chauffeurs verplaatsen geen aanwezige meubelen in huis. Levering vindt plaats op de begane grond t/m de 4e verdieping, mits goed toegankelijk. 

 

Mocht onze vervoerder de bestelde zetel komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de zetel toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de zetel weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 150,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

 

Als er hulpmiddelen moeten worden ingezet om alsnog de zetel in te huizen, zoals bijvoorbeeld het tijdelijk verwijderen van een raam door de glaszetter, of het inhuren van een verhuislift, dan zijn deze kosten voor jouw rekening. Onze transportpartner BR8 kan een verhuislift inplannen indien tijdig aangemeld.

Levertijd

Je zetel wordt binnen 2 à 3 weken geleverd. Zodra jij hem hebt besteld, gaan we de zetel voor je maken. Afhankelijk van de regio waar je woont zal in ons bestelproces mogelijke bezorgmomenten worden aangegeven door onze meubelbezorger TSN. Deze staat standaard op eerst mogelijke bezorgmoment, maar wens je de zetel later te ontvangen dan is het mogelijk tot 6 weken vooruit een datum te selecteren voor bezorging via onze vervoerder TSN. 

 

Ligt je gewenste afleverdatum verder in de toekomst? Stuur dan na het bestellen even een mail naar [email protected]. Geef daarbij je bestel ID aan en in welke week je de zetel geleverd wil hebben. Wij gaan direct in overleg met onze vervoerder TSN op welke dag in de betreffende week de bezorging kan worden gepland. Dit passen we handmatig aan en brengen jou via een mail op de hoogte. 

Aflevermoment bepalen

In de betaalprocedure van onze webshop is voor het plaatsen van je order de mogelijkheid een aflevermoment te selecteren. Deze data zijn per regio verschillend.

 

Een werkdag voor levering, rond het einde van de middag, krijg je een mail van TSN met een tijdvak waar binnen de levering gaat plaats vinden. Een tijdvak beslaat een periode van 2 uur. 

 

Ligt je gewenste afleverdatum verder in de toekomst? Stuur dan na het bestellen even een mail naar [email protected]. Geef daarbij je bestel ID aan en in welke week je de zetel geleverd wil hebben. Wij gaan direct in overleg met onze vervoerder TSN op welke dag in de betreffende week de bezorging kan worden gepland. Dit passen we handmatig aan en brengen jou via een mail op de hoogte.  

Niet thuis in tijdvak bezorging

Mocht er onverhoopt bij bezorging blijken dat er niemand aanwezig is en de chauffeurs van TSN ook hebben geprobeerd telefonisch je te bereiken zal de zetel weer terug gaan naar het magazijn van TSN.

Het is mogelijk om via ons een nieuwe bezorging te laten inplannen, de kosten van opnieuw aanbieden zijn € 150,00.

Meten is weten

Het is heel belangrijk om vooraf te meten of de nieuwe zetel wel door de deur past, de gang door, de woonkamer in. Meet elke muur. Neem hierbij ook de hoogte van het plafond mee. Maak onderscheid tussen de normale afmetingen en de bruikbare ruimte die overblijft. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren of andere kleine dingen die het oppervlak minder bruikbaar maken. Je hebt ruim tien centimeter extra nodig om een meubelstuk door een deur, trapgat of in de lift te krijgen. Moet je een hoek om? Reken nog wat extra ruimte. Tips voor twijfelaars: probeer bijvoorbeeld eerst met een plat stuk karton van de juiste afmetingen door de deur te komen. In een lift past trouwens vaak meer dan je denkt, check dat dus nog even extra goed.

 

Mocht onze vervoerder de bestelde zetel komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de zetel toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de zetel weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 150,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

 

Als er hulpmiddelen moeten worden ingezet om alsnog de zetel in te huizen, zoals bijvoorbeeld het tijdelijk verwijderen van een raam door de glaszetter, of het inhuren van een verhuislift, dan zijn deze kosten voor jouw rekening. Onze TSN kan een verhuislift inplannen indien tijdig aangemeld. 

Levering van karpetten, salontafels en accessoires

Alle bestellingen die geplaatst worden voor By SIDDE karpetten, salontafels en andere accessoires worden per pakketdienst met PostNL verzonden.

In ons bestelsysteem worden mogelijke bezorgmomenten aangegeven tussen de 1-2 werkdagen. Na bestellen en verwerken van de bestelling door ons ontvang je per mail een Track&Trace code om je zending te volgen zodra deze wordt meegegeven vanaf ons magazijn. PostNL zal de zending op het aangegeven bezorgmoment bij je proberen aan te bieden (maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 21:00 uur), mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan proberen ze het bij een van de buren en anders ontvang je een briefje in de bus en staat vermeld wanneer ze het opnieuw gaan proberen. In de meeste gevallen de volgende werkdag.

 

Sommige artikelen zijn te groot om met PostNL te versturen. Deze worden dan bezorgd met [email protected], een zusterbedrijf van PostNL. Als je een klein artikel samen met een groter artikel hebt besteld, dan kan het zijn dat deze apart van elkaar worden bezorgd.


Heb je een karpet, salontafel of andere accessoire besteld in combinatie met je zetel? Dan worden deze in 1x geleverd door TSN.

Retourkosten

Het is mogelijk om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 30 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. Aan de retour van een van onze zetels, karpetten, salontafels en overige items zitten geen kosten verbonden wanneer je de procedure volgt die bij Retouren op onze website omschreven staan.

 

In alle gevallen kan dit binnen de bedenktermijn van 30 dagen per mail worden aangegeven aan ons. Voor deze melding kan ook een retourformulier ingevuld worden. Na controle bij terugkomst van het artikel, en mits in onbeschadigde staat, ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort. Indien het artikel beschadigd is, wordt deze waardevermindering verrekend op de creditfactuur.

 

Voor ruiling naar een andere kleur, maat of model binnen 30 dagen geldt: de 1e ruiling is zonder kosten. Voor een eventuele 2e ruiling binnen de 30 dagen termijn wordt € 250,00 kosten doorbelast.

 

Mocht onze vervoerder de bestelde zetel komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de zetel toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de zetel weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 150,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

Hoe is de zetel verpakt?

Zodra je zetel is gemaakt, wordt deze verpakt in een herbruikbare textielen hoes. Een milieu vriendelijke verpakking. Bijkomend voordeel is dat je geen rommel in huis hebt. 

 

Wil je je zetel tijdelijk opslaan? Dan kunnen we de zetel voor je verpakken in karton en plastic. Stuur na je bestelling een mailtje met dit verzoek naar [email protected]

In welke landen leveren jullie?

We leveren onze producten naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. 

Schade bij bezorging?

Mocht er ontdanks de grote zorgvuldigheid waarmee onze vervoerder de bezorging uitvoerd schade ontstaan in de woning is het van belang om direct bij bezorging hiervan melding te maken bij de betreffende chauffeurs.
Zij zorgen dat deze schade dan wordt genoteerd in het afleverbewijs en kunnen van de betreffende schade direct foto's nemen. De schade zal dan verder opgepakt worden door onze vervoerder voor verdere afhandeling.

Mocht de schade op het moment van bezorging niet geconstateerd zijn, dan is de mogelijkheid deze met een aanvullende toelichting en foto's alsnog binnen 48 uur vanaf het moment van bezorging te melden bij ons op mail [email protected] 
Wij zullen er zorg voor dragen dat dit direct wordt doorgezet naar onze vervoerder.

Bezorg- of afhaalmoment aanpassen

Mocht de bezorging- of afhaling van je By SIDDE bank niet door kunnen gaan is het mogelijk mits 24 uur voor aangegeven bezorg- of afhaalmoment deze kosteloos te wijzigen naar een ander moment. We ontvangen hiervoor graag tijdig een mail op [email protected] 
Is dit binnen de 24 uur tot bezorgen of afhalen zullen hiervoor annuleringskosten voor de geplande rit worden doorbelast van € 90,00 en zal er in overleg een ander moment worden afgstemd.

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

* Bezoek een showroom bij jou in de buurt

ideal
bancontact
visa
paypal
klarna
trustmark
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk winkelmand
Terug naar shop